maanantai 12. elokuuta 2013

Make Up Stuff I Want

Tällä kertaa Lontooseen suunnatessa en oo niinkään hakemassa vaatteita, koska niitä löytyy kyllä jo omasta takaa. Muutaman kappaleen niitäkin voi tosin hankkia. Ajattelin enemmänkin keskittyä kosmetiikka puolen täydentämiseen. Englannissa kaikki meikit on kuitenkin tosi paljon halvempia kun Suomessa ja siellä myydään paljon sellaista mitä Suomessa ei myydä.
Make Up Stuff I Want
♥HOLLISTER - Beach Mist
Hollisterilta haluaisin kaikkien niiden vaatteiden lisäksi yhden Beach Mistin. Nyt kun sieltä Hollisteriltakin aleista tuli tehtyäs tilaaus [kaksi tilausta..] niin uskon selviäväni ilmankin.

♥ EOS - Lipbalm
Eos huulirasva tuntuu tosi tärkeeltä hankinnalta, koska oon huulirasvan suurkuluttaja ja noi on vaan niin söpöjä.

♥MAYBELLINE - Baby Lips
Maybellinen kosteuttava Baby Lips huulirasva vaan on yks sellanen mikä t ä y t y y saada.

♥NEW MASCARA
En välttämättä just tätä Lancomen ripsaria tarvi, mutta tää on yks hyvä vaihtoehto. Ripsari on mun tärkein meikki ja haluaisin koittaa jotain uutta, kun nää kerta siellä halvempiakin on.

♥MAKE UP BRUSH SET
Meikkisiveltimiä multa ei löydy kun muutama hassu ja nekin on parin vuoden takaa. Lainaan aina mun siskon siveltimiä ja musta tuntuu, että sekin pian kyllästyy siihen. Muun muassa Models Ownilla, Topshopilla ja Forever21:lla oli tosi söpöjä sivelinsettejä ihan kohtuu hintoihin.

♥VICTORIAS SECRET - Body Mist
Oon pitkään haaveillut Victorias Secretsin Body Misteistä ja muutaman sellasen ajattelin tällä reissulla kotiuttaa. Tää on paljon enemmän must juttu kun toi Hollisterin vastaava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti