lauantai 26. huhtikuuta 2014

Ja se tuntuu niin, niin mahtavalta.

Nyt se on loppu, viikonloppukännit. Essin kalsarikännimökkisynttärit muuttu mahtaviks yöreiveiks keskellä metsää. Soijanakit lenteli metsään ja Essi lukkiutui peloissaan ulkohuussiin keskellä yötä, kyllähän siellä pimeydessä voi vaania mitä vaan.
Perjantaina koulun jälkeen lähettiin ajaan kohti Kihniön perämetsiä. Poltin meille matkalle levyn, jolle laitoin paljon legendaarisia ryyppäysbiisejä. Matka oli oikeestaan melkein yhtä hauska ku itse mökkireissu. Käytiin Kurussa kaupassa ja Mirella ja Oona häpes silmät päästään kun me muut kovin kovaäänisesti tehtiin ruokaostoksia. Kun Linnean kanssa nähtiin -50% irtokarkit silloin vasta helvetti pääsi irti. Katottiin hetki toisiamme silmiin ja otettiin kauhat kouraan, kohta olikin melkein 2 kiloa karkkia pussissa.
Kun päästiin perille osa alko tekeen salaattia, osa grillaan ja osa lämmittään mökkiä. Löydettiin koko Kurusta vaan kaks maissia ja sekin oli työn ja tuskan takana. Loppujen lopuks vain toinen niistä syötiin. Ei selvästi olla suomalaisia, koska makkarat ja kalja jäi ostamatta. (Tai no Essi kyllä hoiti kaljan kittaamisen meidän muidenkin puolesta.) 
Oli jees syödä ulkona ekaa kertaa tänä vuonna, huolimatta niistä kymmenistä koppakuoriaisista jotka mönki meidän ruokiin. Istuttiin pihalla varmaan pari tuntia hyttysten syötävänä, joten nyt on mun mielestä virallisesti kesä kun oon täynnä hyttysenpuremia.
Patentti tälle kiitos! Missään ei pysy juomat paremmin kylmänä kun kaivossa. Isä, oot nero!
Ostin Englannista Truth or Dare -kirjan, joka pääsi koeajolle eilen. Se oli tarkotettu ehkä enemmänkin julkisilla paikoilla käytettäväksi, mutta hyvin ne totuudet ainakin toimi. Osa oli sellasia yhteishengenkasvattajia niinkun hyvänmielenrinki, mutta kun oli vuoro kertoa jokaisen ärsyttävimmät piirteet pääsi ystävyyskin vähän koetukselle. 
Turmiokänni pääsi taas kuvioihin. Onneks Arttu antaa mun aina lainata tätä, vaikka annoinkin tän sille lahjaks.. heh.. Oonakin pääsi vihdoin pelaan tätä! Pitäis tehä varmaan Turmiokänni vol 2. Vapaaehtosia askarteleen mun kaa? :)
Essillä on oikeesti synttärit ens viikon perjantaina, mutta Assi anto lahjansa jo nytten, ettei Essi vahingossa ois ostanu tota samaa paitaa itte itelleen. Odotas vaan ens perjantaita Esa kun saat mun lahjan! ;)
Aamulla heräsin jo puoli seittemältä.. En ymmärrä oon koko viikon heränny viiden aikaan aamulla. Ehkä se johtuu auringosta? Aamulla syötiin onnellisena ruisleipää ja jugurttia yhessä, sitten pitikin jo siivota ja lähtee pois, koska isä tuli mökkeileen. 

PS.

We wear crocs to protect our virginity.

2 kommenttia:

  1. hahaa "lapset pääs karkkikauppaan" xd mutta huikee reissu oli!<3 koska uusiks?;)

    VastaaPoista