tiistai 4. maaliskuuta 2014

Winter Break

Hiihtoloman ekana viikonloppuna pidettiin Essin kanssa kisakatsomoo ja oltii Akulla "pronssijuhlissa"



Sunnuntaina käytiin Timin kanssa mummulla syömässä ja nähtiin Akua ja Marikaa! 

Maanantaina ja tiistaina oli jotenkin niin kummallista kun ei ollu koulua eikä töitä! Maanantaina en oikeen tehnykkää mitää muuta kun pelasin pleikkaria siskojen kanssa :"D Tai no tehtiin me ruokaa ja oltiin koirien kanssa ulkona, mutta muuten oli tosi chill päivä pitkästä aikaa.

Tiistaina mentiin Essin, Erikan ja Linnean kanssa vihdoin vanhalle Tulitikkutehtaalle kuvaileen. Oon asunu koko ikänä Tampereella, mutta sain vasta nytten aikaseks käytyä siellä. Meitä oikeesti pelotti aluks tosi paljon, pari kertaa oikeesti kiljuttiinki kauhusta :"D Mut saatiin tosi paljon kivoja kuvia kiitos Essin, joten kaikki se varpaiden jäätyminen ja pakokauhu oli sen arvosta!

Torstaina Oona täytti 18 ja lähettiin heti mun töitten jälkeen juhlistaan sitä kaupunkiin! Oli tosi kivaa vaikka kaikki ei mennykkää ihan suunnitelmien mukaan ja ens torstaina uudestaan, meinaan mennään viettään Oonan ja Linnean synttäreitä porukalla laivalle!
Onnee viä kerran Oona! 


Lauantaina koitti vihdoin laavupäivä! Ollaan nyt kolmena vuotena käyty yhen ala-asteen metsässä olevalla laavulla grillaamassa. Tällä kertaa oli kyllä tosi nätti ilma ja nähtiin jopa a u r i n k o. Mentiin vähän eri porukalla kun yleinsä, meinaan Timi, Roope, Hannu, viime vuoden saksalainen vaihto-oppilas Oliver, Petja, Aku ja Marika. Oon vieläkin niin innoissani siitä että Marika keksi ostaa patonkia grillattavaks! Haluun mennä jo uudestaan, ehkä sit ku on vähän lämpösemmät kelit taas.
Luulin lauantai-illan tekeväni koulujuttuja mutta suunnitelmat vaihtuki epätoivoiseen Finanssin pelaasimeen ja Bändäriin lähtemiseen tolla laavuporukalla :"D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti