torstai 27. syyskuuta 2012

Kesäni 2012



Elikkäs ajattelin tehä tälläsen kesäloma postauksen, ihan vaan huviksen :D

Elikkäs olin tänä kesänä tosiaan perheen kanssa Kreikassa Santorinissa kaks viikkoa :) Siä oli ihan superhyvät kelit, ei ollu liian kuuma ja tuulikin aika paljon! Siä oli ihan mahtavaa ja vuokrattiin auto ni pystyttiin käymää ihan joka paikassa. Parasta oli jäätelö ja uiminen. Syötiin joka päivä ihan sikana jäätelöö ja maistettiin aina jotain eri makuja, mitä muuten oli ainakin tuhat kertaa enemmän ku Suomessa ikinä. Käytiin myös tosi paljon eri paikoissa, kaikissa suurimmissa kaupungeissa mitä siä pikkusaarella oli, punasella rannalla ja ja seikkailemassa siä vuorilla, jotka muuten oli tosi korkeita!

Kreikan matkan takia jäi kyllä Tammerfest sit väliin, mut kyl mä mielummin Kreikan valitsin!

Ja sit olin myös Roosan kanssa 10 päivää Islannissa Pohjoismaiden kesäleirillä. Siä oli ihan mahtavaa ja joka päivälle oli järjestetty jotain tekemistä. Käytiin muunmuassa museoissa, valassafarilla, kuumilla lähteillä, patikoimassa vuorella ja issikkavaelluksella! Islannissaki oli tosi korkeita vuoria. Ja siä oli niin ihanan vihreetä verrattunu kuivaan Kreikkaan! Kaikki oli tosi mukavia siä, eikä mitään isompia riitojakaan syntyny. Meillä suomalaisilla tytöillä oli oma mökki ja saatiin Roosan kaa oma huone. Meiän mökissä oli myös palju, mihin  vesi tuli suoraa kuumasta lähteestä. Ja siinä ihan meiän mökin lähellä oli myös maaauimala, jossa käytiin melkein joka päivä. Myös bilistä tuli pelattua aika paljo.

Muuten vietinkin kesää suurimmaks osaks Timin, Artun ja Jennan kaa. Ei oikeestaan tehty mitään hirveen super tärkeetä, mut käytiin me telttailemassa kerran. Sit muuten vaan oltiin ja tehtiin jotain turhaa, kuten rullaluisteltiin, puhalleltiin saippuakuplia ja jotain turhaa. Oli mä pari kertaa sit Roosan ja Millanki kaa ja joskus pyörittiin Roopen ja Cessinki kaa, mut en mä oikeestaan mitää muuta tehnykkä. Paitsi olin tietysti Sonjan ja Vilman kaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti