maanantai 29. heinäkuuta 2013

Random

Postailut jäikin eilen tekemettä, kun tietokone päätti ryhtyä päivittämään ja lopetti sen vasta tänään aamulla ennen kun lähdin töihin. Oli tarkotus postata meiän "kaveriporukan" Tampere Tripistä ja mun ja Timin auringonpalvonperjantaista muutamin kuvin ja asuin, mutta ne tulee sitten myöhemmin tällä viikolla. Tässä nyt parit satunnaiset kuvat viimeviikolta vielä ennen varsinaisia postauksia.
Mun lempisalaattia
●Kurkkua 
●Friseesalaattia
● Edamjuustokuutioita
●Tomaattia
●Viinirypäleitä
●Omenaa
Evästä automatkalla
H&M:ltä tilatut neonväriset rannekorut 4€ [uusi], Ebaystä tilattu pääkallorannekoru 1$ [uusi] ja niittikoru Ginasta 1,5€
H&M:ltä tilattu kaulakoru 6,95€  [uusi].

Mua harmittaa tosi paljon, kun en ottanut kameraa mukaan mökille. Lähdin lauantai aamuna junalla kohti Parkanoa, josta isi haki mut meiän Kihniön mökille. Heti ekana lähdettiin veneilemään ihan tyynelle järvelle pilvettömän taivaan alle. Oli tosi kauniin ja rauhallisen näköstä. Loppu lauantain vietinkin aurinkotuolissa Valehtelevia Viettelijöitä lukien. Sunnuntaina toistu sama meininki, aamupäivästä käytiin veneilemässä ja viemässä katiska paikalleen ja sitten lueskelinkin taas auringossa, kunnes kirja loppu. Illalla kävin viä Timillä katsomassa Timin uusia lemmikkejä Niistä sitten juttua myöhemmin, kun oon saanut ensin kuvia niistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti