sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Roadtrip: Powerpark

Alunperin meiän piti lähtee Artun, Timin ja Jennan kanssa viikonlopuks roadtripille, mutta Jennalla olikin töitä perjantaina ja Timi oli just ollu tosi kipeenä, eikä voinu lauantain ja sunnuntain välistä yötä teltassa viettää ni päädyttiinkin vaan yhden päivän reissulle Powerparkiin ja Tuuriin. Harmi vaan kun Tuuri meni jo kuudelta kiinni, niin ei keritty siä edes tuntia pyörimään. No joku toinen kerta sitten!
Herättiin jo puoli seittemältä ja tankattiin kunnon aamupala ennen matkaan lähtöa, että varmasti sitten jaksaa koko päivän. Oltiin tien päällä kaheksan jälkeen ja Powerparkin parkkipaikalle saavuttiin vähän yli ykstoista. Kassiks otin mukaan Turusta ostamani Stadiumin jumppapussin, joka osottautu täydelliseks festarikassiks. Sitä ei saa kukaan auki selässä ilman että kiskoo naruista kauheella voimalla ja sen varmasti kyllä itse huomaa. Muutenkin on tosi kätevää kun ei tarvi kassia kädessä kannella. Ja tää on ihan söpökin, Stadiumissa ois ollu kyllä vaikka mitä ihania kirkkaita värejä, mutta päädyin mustaan joka sopii kaikkeen.
Laitteissa jaksettiinkin pyöriä neljään asti, kunnes kaikilla paitsi mulla olikin jo enemmän tai vähämmen heikko olo ja päätettiin lähtee kotia kohti. Missasin mun lempilaitteessa käynnin, mutta ei se ny niin haittaa kun pienempänä siinä tuli kymmenet kerrat kuitenkin rampattua. Puinen vuoristorata oli kyllä edelleen yhtä mahtava kun aina, hah voisin olla siinä koko päivän!
Käytiin syömässä juustoateriat Sibyllassa ja pakko sanoo, etten koskaan ikinä eläessäni oo syöny yhtä ällöttävää jauheliha pihviä! Se oli ihan kamalaa, en ymmärrä miten jauhelihapihvistä ees voi saada niin inhottava rakenteisen. Nälkä oli kuitenkin sen verran kova, että söin sen silti. Käytiin myös söpössä pienessä karkkikaupassa, josta ostin ihan karkkitangon
Päivän asu
jeans Gina Tricot jacket New Look top H&M bandeau Gina Tricot shoes Converse bracelets Bijou Brigette Nomination Gina Tricot bag Stadium
Paluumatkalla tosiaan päätettiin poiketa Tuurissa, josta löyty yllättävän paljon kaikkee kivaa. Löydettiin Jennan kanssa ihania neonvärisiä mekkoja, mutta sovittelut jäi niin pahasti kesken Tuurin mennessä kiinni, että ei ostettu niitä. Vähän kyllä vieläkin kalvaa mieltä, mutta jos niitä on siä viellä seuraavalla kerralla kun siellä poikkeen niin varmastin kotiutan yhden tai useammankin kipaleen. Löysin kuitenkin mun unelmakorvakorut Vero Modan vaatteiden seasta ja ne oli suolaisesta hinnasta huolimatta kotiutettava.
Pieces 12,95 €
Illalla mentiin viä pippaloimaan Artulle kun Aku ja Marika oli järjestäny jotain. Syötiin pizzaa ja juteltiin kaikesta tosi turhasta. Kotiin päin lähdettiin Timin kanssa jo yhen aikoihin kun Arttu ja Jennakin suuntas nukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti