perjantai 27. syyskuuta 2013

Anu´s Birthday

Viime perjantaina menin suoraan koulusta kaupunkiin Annin kanssa Klasuun infotilaisuuten saksan kielidiplomista.  Meille jäi vähän aikaa ennen kun se tilaisuus alko ja päätettiin käydä Vohvelikahvilassa. Oli ihan tosi hyvää ja saatin viä opiskelija-alennusta!
Infon jälkeen Anu ja Linnea tuli kaupunkiin ja suunnattiin syömään Anun synttäreitten kunniaks Flamesiin. Siinä menikin varmaan pari tuntia siellä istuessa. Oli kyllä tosi hauskaa nähä pitkästä aikaa jossain muualla, kun koulussa.
Syömisen jälkeen haettiin Finnkinolta leffaliput ja Karkkimerestä chawbreakereitä. Meille jäi hetki aikaa ennen ku leffa alko,  niin mikä olisikaan ollut sen parempi idea kuin mennä tuhlaamaan rahaa. Ostin Stadiumista parin viikon pohdinnan jälkeen ihanan valkoisen Race Marinen pipon. Joka onkin tossa kuvassa alapuolella.
Leffaks Anu ja Linnea oli valinnu The Millers, joka oli muuten ihan sairaan hyvä. Nauroin varmaan koko leffan. Tapani mukaan tietysti hermoilin onnistuuko kaikki niinkun pitää ja terrorisoin Anua (ja puolta salia meiän ympärillä) kyselemällä mitä seuraavaks tapahtuu ja onnistuuko ne, ihan niinkun Anu olis muka nähny sen aikasemmin. 
Leffan jälkeen meiän piti venailla hetki seuraavaa bussia joka menis tarpeeks pitkälle että Anuki pääsis kotiin.  Menin siinä samalla sitten itte viä Timille, kun kerta mentiin sillä bussilla, jolla pääsi sinne asti ja istuskeltiin siä hetki Artun kanssa.

Haha ja huomasin just, että menitin kaikki mun anonyymilukijat kun vaihoin tän nimen.. :(

2 kommenttia:

  1. Vohvelikahvila on ehdottomasti sellainen paikka missä pitää päästä käymään. Se on ollut jo varmaan pari vuotta mun listalla. Jostain syystä nykyään tulee vaan niin harvoin käytyä Tampereella vaikka se onkin mulle tosi tärkeä paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan mahtava paikka, niitähän löytyy tosiaan kaks Tampereen keskustasta! T

      Poista