maanantai 16. syyskuuta 2013

Roadtrip: Lappeenranta

Lauantai aamuna starttas matka kohti Lappeenrantaa Artun ja Timin kanssa Jennaa moikkaan. Lappeenrantaan ajettiin neljä ja puoli tuntia, koska pysähdyttiin Paniinilla matkalla. Mulla oli matkalla niin tylsää, kun istuin takapenkillä enkä kuullu mitä Arttu ja Timi puhu kun ne kuunteli musiikkia niin kovalla. Jossain vaiheessa onneks sain Spotifyn, enkä joutunu enää eristäytyyn. Vähän loppumatkasta alko jänskättään päästäänkö bensa-asemalle asti, mutta kyllä me sit onneks päästiin.
Vaikeuksista huolimatta päästiin kuiteskin perille Joutsenoon. Jenna esitteli meille sen asuntolaa ja koulua ja istuskeltiin siellä sitten hetkisen aikaa, että sain ladattua mun puhelinta. Lähettiin ajaan Lappeenrannan keskustaan ja koitettiin epätoivosesti ettiä jostain parkkipaikkaa. Hetken harhailun jälkeen kuitenkin löydettiin ja lähettiin talsiin kohti kauppoja ilman mitään päämäärää. Käytiin sitten istumassa Subissa, missä Jenna ja Timi kävi syömässä. Koska meillä ei ollu mitään tekemistä, käytiin Seppälän Outletissa ja ostin ittelleni Wet n Wildin CoverAll  peiteväripaletin, joka muuten osottautui sen kaiken hehkutuksen arvoseks! Piipahdettiin viä kalamarkkinoilla, missä Arttu halus käydä syömässä muikkuja.
Oli niin tavallinen päivä kun olla ja voi, mutta vietettiin se Pirkkalan sijasta Lappeenrannassa. Niin outoa, ettei enää vaan voi soittaa Artulle ja Jennalle. Mitä mä oikeen teen elämälläni..? Jatkettiin matkaa ruokailun jälkeen Jennan koulua kohti ja matkalla käytiin kaupassa ostamassa Jennalle kaikkee tarpeellista. Tääkin oli niin outoo että meiän vakikaupan Pirkkalan Citymarketin sijaan oltiin Joutsenon K-kaupassa. Ehkä mä kohta totun ajatukseen, että Jenna muutti pois. Ostettiin kuitenkin jotain tulisia/kirpeitä karkkeja ja kuvattiin turhia videoita kun syötiin niitä ja istuttiin koneella selaamassa facebookkia sun muuta turhaa. Kuuden aikaan meiän pitikin jatkaa matkaa kohti Pirkkalaa, että päästäis ihmisten aikoihin kotiin nukkuun.
paita Hollister
farkut Dr Denim
kengät Converse
Oli vähän haikeet fiilikset lähtee takas kotiin, mut ajomatka suju ihan mukavasti kun valtasin etupenkin ittelleni ja Timi meni nukkuun taakse. Ja sain myöskin auxin herruuden melkein koko matkaks. Kymmenen aikaan oltiinkin jo kotona ja päästiin nukkuun. Tälläsen pikkusen Lappeenranta-päivävisiitin jälkeen väsyttikin kyllä ihan mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti