perjantai 10. toukokuuta 2013

American Netflix And Outfit

shoes Boy-Cot top H&M pants Primark jacket Lindex


Tää päivä meni Amerikan Netflixiä kattellessä. Siellä on paljon enemmän sarjoja ja leffoja kun mitä Suomen Netflixsissä on. Ainut vika siinä on se, että tekstit ei luonnollisestikaan oo Suomeks. Ainakin oppii englantii! Harmi vaan Amerikan Netflixiin ei pääse pleikkarilla, ainoastaan koneella. Joutuu vetään aina piuhat koneesta telkkariin, mut ei se nii suuri vaiva kyllä oo.


Olin vähän kipeenä tänään, joten huono ilma ei haitannut. Onneks kuume laski iltaa kohti ja päästiin illalla viä heitteleen fribeetä pihalle. Oltiin joku tunti heittelemässä ja kotiin tullessa Tony käveli vastaan ja mentiin sen mukana hetkeks rantaan istuskeleen. Oli kiva nähä Arttuaki pitkästä aikaa!


Marika anto mulle sen herkku mansikat ku niihin lensi ökkimönkiäinen ja Marika ei enää halunnu syödä niidä. Eli kesän mansikkakausi on avattu! Kiitos taas Marika Enää pitää avata herne- ja kirsikkakaudet.


Käytiin hakeen Timin kanssa kaupungista Linnealle conssit, mitkä facebookin kautta hankin. Hintaa näillä melkein kun uusilla consseilla oli vaan 35 € ! Kannatan todellakin Tampereen seudulla asujille liittymistä Tampereen MOAV- ryhmään facebookissa, jossa siis nimensä mukaan Myydään, Ostetaan, Annetaan ja Vaihdetaan tavaraa. Ite kuulun Tampereen MOAV:in naisten vaatteisiin ja sisustukseen.

Tein kivan kollaasin taustaks mun Days Until Summer laskuriin ♥
Ja siitä arvonnasta, mistä puhuin, sen verran, että en oikeen löytäny Englannista mitään. Tai no löysin vaikka mitä, mutta jätin aina ostamatta, kun ajattelin, että löydän vielä jotain parempaa myöhemmin. Mutta keksin aivan mahtavan idean ihan täältä Suomen maasta, joten taidan lykätä arvontaa siihen sadan lukijan upeaan virstapylvääseen (jos sinne nyt ikinä pääsen)!

pics I used in the collase are from we♥it.com

2 kommenttia: