maanantai 13. toukokuuta 2013

I´ve Missed You

SUNDAY 

Yesterday´s Outfit 
shoes Converse shirt Primark jeans Primark

Eilen vietettiin siis sitä äitienpäivää. Eipä siinä mitään kovin kummosta ollut. Tilattiin pitsaa ja kolaa, kun ei jaksettu kokkaillla. Illalla oltiin Artun ja Jennan kanssa pari tuntia. Ja voi että mulla oli niin ikävä Jennaa Meillä oli jotain ihan naurettavaa riitaa vaikka kuinka kauan, mut onneks saatiin sovittua ja kaikki on taas hyvin!


Käytiin viä illalla Timin kaa kattelemassa auringonlaskua kun se oli nätti. Eikä viä ollu hyttysiä pilaamassa kaikkee! Siitä jatkettiin meille kattoon Netflixiä ja hupsistaa nukkumaanmeno veny sinne kahteen asti. Ei muuten kannata kattoo Dexteriä ennen kun menee nukkuun, se oli ihan kamala!


Avonilta saatiin uusia kynsijuttuja. Kynnen kovettaja, kynnenkorjaaja, valkoinen graffitilakka ja korallinvärinen lakka, jossa on kultaista shimmeriä. 

MONDAY

Today´s Outfit

shoes Converse skirt Bershka shirt H&M denim jacket New Look earrings H&M

Tänään kävin koulun jälkeen kässässä kaventamassa tän uuden farkkutakin hihoja ja sain siinä samalla vihdoin valmiiks yhen topin, jonka tekemisen alotin kuukausi sitten. Haen sen pois arvionnista keskiviikkona, että laittelen sitten siitä kuvaa. Ois viä pari kivaa kangasta jäljellä ja yhelle onkin jo suunnitelma. Oon ihan hurahtanu kaikkiin käsitöihin! Onneks kohta on kesä ja aikaa tehä kaikkee.


Viiden aikaan tänään suunnattiin oppilaskunnan hallituksen kanssa Daddy´s Dineriin syömään. Oli tosi hauskaa ja aikaa vierähtikin kaks ja puol tuntia. Söin vaan ranskalaiset ja mozzarellatikut, mutta jälkkäriks otin ekan kerran elämässäni Banana Splitin! En ymmärrä miks en oo ennen syöny sitä, oli ihan super hyvää. Ja mikä parasta, sain kaikkien kirsikat!


Nyt pitäs viä lukee huomiseen ruotsin pronominikokeeseen.. Mulla ei oo aavistustakaan miten tuun pääseen siitä läpi, mutta eiköhän tää tästä. Ja Timiki on Mutalassa maalaamassa jotain taloo ni oon ihan ypöyksin.. Tai sit voisin kattoo Netflixiä!

4 kommenttia:

  1. Toi valkoinen pitsihihapaita on kyllä ihana <3 ja kiva kuulla että joku muukin pääty äitienpäivänä tilaamaan pizzaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja munkin mielestä se on iiiihana ♥ Mutta koska Primark laatu mun kyynärpää meni siitä läpi heti! ;( Mut ei se mitää sen korjaa kyllä! :) Ja samoin toi oli ihan kiva kuulla xD

      Poista
  2. Love U ♥♥♥

    Banana split on ihan parasta! Varsinki ulkomailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :3♥

      Ja niin on! Oon niin jääny paitsi kaikesta! Voidaa sit testata elokuussa Lontoon Banana Splitit! ;)

      Poista