sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Last Couple Days And Outfit

Perjantaina menikin rullistellessa ja blogin ulkoasua muokkaillessa auringonpaisteessa. Oli ihanaa kun ei satanut, vaikka sadetta oltiinkin luvatta. Perjantai-ilta meni Akun ja Marikan seurassa ja kivaa oli! Oli ihana nähä Marikaakin taas. Ennen nähtiin joka päivä kun oltiin samassa koulussa, mutta nykyään paljon harvemmin. Kerkes tuleen jo vähän ikävä  Meillä venähtikin jutellessa puoli kahteen ja nukahdin heti kun päästiin Timille.

Outfit 



dress Primark shoes Vagabond cardigan H&M earrings H&M sunglasses Warehouse

Lauantai meni metsästäessä äitienpäivä lahjoja ja äitille synttärilahjaa. Löysinkin kaikkee kivaa ja tili tyhjeni huomattavasti. Äitille nyt äitien päivälahjaks ostettiin siskon kanssa Iittalan kivi tuikkuja muutama. Ostetaan aina synttäri/äitienpäivä/joulu lahjaks äitille sellanen. Ollaan nyt varmaa seittemän vuotta ostettu niitä. Äiti haluu kerätä siis kaikki värit, mutta niitä tulee koko ajan vaan lisää! 


Äitienpäivä juhlinnat meni vähän mönkään kun molemmat mummut on karannu mökille ja äitikään ei oo nyt enää kotona. Ajateltiin käydä Ideaparkissa, mutta tajuttiin, että sehän on kiinni tänään! Aletaan nyt si valmisteleen äitlle synttäriyllätystä!

+ btw Skinsiä on tullut Netflixiin neljä kautta!!

2 kommenttia: