sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Friday Shopping

Huh huh! Koko viime viikko meni kokeita tehdessä, niihin lukiessa ja töissä. Luin joka päivä vaan ja ainoastaan kokeisiin ja kävin töissä. Töissä istuin yksin tauolla pukukopissa ja luin kokeisiin. Ja viä olis ens viikko samaa rataa ja sit helpottaa! Tämän takia siis en oo kerinny postaileen.

Perjantaina pääsin koulusta yhentoista aikaan ja suuntasin kotiin syömään hedelmäsalaattia ja kattoon nauhalle ottamiani Miehen puolikkaita, joka mutuen on yks mun lempparisarjoista. Oli aivan ihanaa vaan olla hetki rauhassa sen koko viikon uurastuksen jälkeen. Neljän jakson jälkeen nukahdinkin ja nukuin siihen asti kun piti lähtee koirien kanssa lenkille ja suunnata kohti Tamperetta Vilman kanssa.


En ollu tajunnu syödä kotona ja Vilmakin oli just ollu Megazonessa nii suunnattiin suoraa kohti Mäkkäriä, kun meillä sattu oleen sinne ilmaiskuponkeja. Syötiin Quarter Pounder -ateriat ja ne oli ihan jees, vaikka yleensä mun tuleekin vaan huono olo pikaruuasta.

Tarkotuksena oli löytää mulle uus bikinien yläosa ja Vilmalle pari paitaa tanssiesitykseen. Koskarista löytykin kaikki mitä etittiin ja vähän extraakin. Näin Oprin blogissa neonkeltasen ihanan oloasun, johon kuulu shortsit ja huppari ja päätin, että mun on ihan pakko saada se. En muutenkaan oikein omista mitään huppareita tai rentoja vaatteita niin oloasu oli muutenkin ihan tarpeen. Tätä neonkeltasta hupparia ei ollut enää jäljellä mun kokoa Tampereella, mutta varasin sen Ideaparkin H&M:stä. Sieltä sain vikan kappaleen! 

Ostokset:

bikinin yläosa Cubus 7,90 € 
bikinin alaosa H&M 4,95 € (vanha)

kangaskassi Gina Tricot 5,95 €

huppari H&M 19,95 €
shortsit H&M 7,95 €

kauluspaita Seppälä 26,95 € 
(Vilman tanssiesitykseen, mutta tulee varmasti näkyyn täälläkin useaan otteeseen!)

pitsitoppi Gina Tricot 14,95 €
(Tämäkin Vilman tanssiesitykseen, mutta tämäkin tulee varmasti näkyileen täällä!)



10 kappaleen setti sormuksia H&M 3,95 €
(Nää ostettiin Vilman lahjakortilla, joten tietysti otettiin sille sopiva koko, joka on mulle aivan liian iso. Ei kuitenkaan niin iso, etten näitä aikois joskus lainata)

Perjantain asu:



jeans Gina Tricot shoes Converse top H&M denim jacket New Look necklace Gina Tricot 

Illalla käytiin viä hakeen se huppari äitin kaa Ideaparkista ja äiti samalla kuvaili mun asun. Käytiin viä kaupassa hakemassa aineksia lauantain aamupalan smoothieen. Sen jälkeen meninkin Timille ja vietettiin ihan vaa rauhallista koti-iltaa kaksistaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti