sunnuntai 12. toukokuuta 2013

My Sunglasses

Ajattelin ihan näin kesän tullen esitellä kaikki mun rakkaat arskani, joita onkin kerääntynyt jo aikasmoinen määrä.  En nuorempana koskaan käyttänyt aurinkolaseja, mutta nyt oon pahasti koukuttunut näihin!

Nää kotiutin kirpparilta hintaan 1€ jo monta vuotta sitten, ennen kun näitä neonvärisiä arskoja löyty yhestäkään Glitteristä tai H&M:stä. Sillon näitä en oikeestaan hirveesti käyttänytkään, mutta nykyään näitä käytän "kehtaakin" jo käyttää.

No näistä kahesta seuraavasta ei hirveesti tarvi mitään kertookaan. Ostin nää siis just sieltä Primarkista hintaan 3 £/kpl ja timantit on ihania!


Nää on ihan täysin perus perus, enkä näitä hirveesti käytäkään, kun nää on kauheen pienikokoset. Mutta ihan kiva olla perusarskatkin. Nääkin tarttu aikoja sitten mukaan kirpparilta hintaan 0,50 € .

Nämä oikeestaan sain Timiltä kun ostin sille Kreikasta uudet peililasit ja se ei enää vanhoja kuluneitaan tarvinnut. Peililaseista en ees hirveesti tykkää, mutta näitäkin on kiva välillä pitää. Alunperin ostettiin nää sille Kuljun Kartanosta 10 € :lla.

Nää on mun ehdottomat lemppariaurinkolasit ikinä! Warehouselta viime kesänä 15 €. Kuten asukuvistakin on voinut tarkkasilmäisimmät huomata, nää löytyy mun päästä monta kertaa viikossa. Ja yleensä pidemmälle reissulle lähdettäessä nää on ne, jotka otan mukaan matkaan.

Haaveilisin viä sellasista vaaleenruskealinssisistä kullanvärisillä sangoilla varustetuista piloteista. Näin H&M:llä aivan ihanan yksilön ja musta tuntuu, että on pakko käydä kotiuttamassa ne piakkoin!


Ja löytyy multa sitten Kreikasta ostetut feikki Raybanitkin. Nää oli ihan perus, mutta silti jotenkin tosi kivat. Aika vaikee kuitenkin yhdistää minkään kanssa, vaikka onkin ihan vaan mustavalkoset.

4 kommenttia:

  1. Mää oon nniin kateellinen noista timanttiarskoista, koska mulla ei oo enään sellasia :'''''''(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii ku joku varasti ne!! O.o No mut voit ostaa uudet sit Primarkista!! :3

      Poista
    2. Ostan niitä ainaki sata, ihan vaan siltä varalta, jos joku ne taas päättää viedä :D

      Poista
    3. Se vois olla ihan hyvä! ::D

      Poista