tiistai 7. tammikuuta 2014

New Year

Uusivuosi tuli ja on koko ajan menossa huimaa vauhtia. Eihän tän vuoden uv-pippalot ollu niin kauan odotetut ja suunnitellut kun viime vuoden pirskeet, mutta hauskaa oli silti. Kuviakin otin vaan pari kymmentä,joka on verrattuna viime vuoden 300 kuvaan aika vähän. Tänä vuonna vietin suurimmaks osaks ihan eri porukassa ku parina aiempana vuonna ja täytyy kyllä sanoo että vaihtelu virkistää. 
Viiden aikoihin mentiin Timin kanssa niille ja syötiin perinteiset nakit, lihapullat ja perunasalaatit. Arttu ja Jenna oli ihania ja tuli hakemaan meijät alotteleen Tonylle. Treffasin Linnean Tonyn pihassa ja pelailtaan siellä Artun, Timin, Jennan, Tonyn, Miljan ja jonkun Miljan kaverin kanssa juomapelejä. En pääse yli Tonyn mahtavasta pöydästä. Jenna ei nostanu uv:nä kuppia ja toimi uskollisesti koko illan mun ja monen muunkin kuskina, kiitos!
Kaheksan aikoihin Jenna heitti mut ja Linnean Saarukalle, missä oli siis mun luokkalaisia tyttöjä ja jotain aikatosipaljon kaikkia muitakin. Artulta ja Jennalta saadut/ostetut Red Cupsit pääsi heti käyttöön, koska tehtiin heti boolia kun saavuttiin Linnean kanssa paikalle!
Mulla oli kyllä tosi hauskaa ja puhuin niin monen uuden ihmisen kanssa, että en kyllä muista että oisin Watereitten (oppilaskuntafestarit) jälkee tutustunu niin moneen. Parasta oli pelata pitkään odotettua Beer Pongia, vaikka ulkona olikin vähän vilponen!
Jossain vaiheessa iltaa, en edes muista ennen uuttavuotta vai sen jälkeen Marika ja Aku tuli kanssa paikalle, just kun niitten seuraa kaipasinkin. Vuoden vaihduttua hengailtiin Saarukalla siihen asti että saatiin idea lähteä pois. Mentiin pihalle seisoskeleen ja neuvottomina soitettiin Jennalle, että mennäänkö käymään Mäkkärissä. Mäkkärin jälkeen Jenna heitti meiät viä toviks Saarukalle, jonka jälkeen Jenna vielä kävi hakemassa meiät kaikki kotiin :"D
Linnea

Harmittaa kun en ottanut kameraa mukaan, mutta toisaalta oli kerrankin kiva vaan olla eikä kuvailla. Oon muutenkin koko loppuvuoden kesän jälkeen blogannu tosi vähän ja laiskasti.. On vaan ollut niin kiire koko ajan, ettei aika tunnu riittävän yhtään mihkään. Koitan nyt löytää aikaa tällekkin harrastukselle, koska tykkään tosi paljon kuvata ja kirjotella tänne!

1 kommentti: