maanantai 20. tammikuuta 2014

Weekend

Piti postata tosi aktiivisesti ja silleen, mutta se jäikin siihen kun sain töitä viime viikoks ja vapaa-ajaks jäi tasan se 0 tuntia jokapäivä. Onneks viikonloppuna ei ollu tietenkään töitä, koska posti ei kulje viikonloppusin!

Koulun jälkeen perjantaina käytiin Linnean kanssa pullilla puhumassa mun tulevista synttäreistä, joista myöhemmin lisää! TJ 2 päivää, että täytän 18.. Sen jälkeen meninkin suoraan töihin ja töistä suoraan nukkuun, as always.
Lauantaina käytiin poikien kanssa pitkällä tai no niin pitkällä kun melkein 20 asteen pakkaset periks anto lenkillä ja kuvailemassa. Sormet oli kuvaamisen jälkeen pikkasen kohmeessa, pitäis kaivaa jostain esiin kunnon paksut sormikkaat, mikkä olis hyvä kuvata talvella.
Käytiin päivällä Timin, Akun ja Marikan kanssa kahvilla ihanassa pienessä kahvilassa, Kaffilassa. Paikka oli tosi kauniisti sisustettu ja tunnelmallinen. Ne ilmeisesti valmistaa kaikki noi leivonnaisensa siellä itse, jos nyt oikein päättelin. Kaakaokin oli Reilun kaupan ja monet jutut oli luomuja. Todellakin uudelleen käymisen arvoinen paikka!
Lauantaina löysin Carlingsista maailman ihanimman huivin alesta. Tai no Suski löysi, kiitos siitä! Olin jo moneen otteeseen ihaillut tätä ja näitä oli vielä yks kappale alessa. Tästä tosin lähtee karvaa enemmän kun laki sallii, mutta ei sillä niin väliä, rakastan tätä! Alennuksen jälkeen kaulahuiville jäi hintaa about 20 € ja ostin tän siis äitiltä ja Kimmolta saamallani lahjakortilla.
Myös kuvien takin löysin lauantaina Stockmannilta, sen ostin isiltä ja Annelta saamallani lahjakortilla.Takki on kyllä tosi ohut kevät/syystakki, mutta sen verran nätti että pistin alle lämpösen neuleen, että pystyin pakkasellakin käyttään.
Lauantai-iltana käytiin Essin kaa kattoon Paranormal Activity: Merkityt. Leffa oli parempi kun odotin, mutta en nyt lähtis sitä kauheesti kehuunkaan. Ainakin kiljuttiin molemmat ääneen ja iteltäni pääsi pari muutakin sanaa vahingossa vähän kovempaan ääneen. Oli tosi kiva jutella Essin kaa pitkästä aikaa ja ootan jo seuraavaa kauhuleffaa mikä käydään tavan korkkaamassa
Sunnuntaina tein koko aamupäivän anniskelu- ja hygieniapassi tehtäviä ja terveystiedon projektia. Sovittiin Akun ja Marikan kanssa, että käydään syömässä mulle ihan uutta sushia. Odotin ihan innolla koko päivän, että pääsen maistaan, mutta ei todellakaan hyvällä tahdollakaan ollut mun juttu. Ainakin on nyt sitten tultu maistettua. Sovittiin, että ens kerralla pojat päättää mihin etniseen ravintolaan mennään, sitä kauhulla odottaessa.

Painostin Marikaa perustaan blogin ja tää ilta kulukin tän aiheen parissa skypettäessä. Eli siis kaikki lukemaan Marikan blogia!

3 kommenttia:

  1. heips, voinko kysyy että miten sait tuon välilehdet-palkin samanlevyiseksi kun tää "keskipalsta"? siis niin, ettei se mene ihan ikkunan reunasta reunaan? :)

    VastaaPoista