maanantai 8. huhtikuuta 2013

Lovely Hoodie And Ugly Hair



jeans Gina Tricot hoodie H&M shoes Converse


Koeviikot ohi vihdoin, ei tosin ollu mun osalta viimenen koe, mutta ainakin toka vika. En oikein jaksanu panostaa ulkonäköön taaskaan ja vaatteet on yhtä tylsät kun aina. Päivällä kävin mummulla syömässä lättyjä ja kaventamassa farkkuja. Ne vihreet vetoketjulliset Ginan farkut ja sitten yhet vaaleensiniset. Vielä olis ainakin viidet housut kavennusta vaille, mutta hiljaa hyvä tulee. Keskiviikkona meen taas luultavasti uudestaan treffaan mummun saumuria.



Oon ihan masentunu tästä ilmasta, onneks on hullut päivät piristämässä! Ollaan käytä äitin kaa läpi tota kuvastaa ja kirjotettu listaa mitä pitää hankkia. Äiti voi onneks käydä mun puolesta siellä asioimassa kun on muutenkin Tampereen puolella. Käydään varmaan Linnean kaa siellä lauantaina kun mennään kaupungille syömään.


Mun uus rakkaus kameralaukku, jota joudun nyt sitte raahaan aina joka paikkaan. Vähän pelottaa, että jaksanko raahata tätä järkkäriä yhtä ahkerasti mukana kun pokkaria. Toivottavasti! 

2 kommenttia:

  1. Vui ku sun koira on söpö<3 Nii symppiksen näkönen! :---)

    En muuten tajunnutkaan ku vasta nyt, että Hullut päivät tulee taas :o Tarvis varmaan itekin käydä pyörähtämässä siä Stockan ryysiksessä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne pojat aika symppiksii :3 ja käy ihmeessä hullareilla, ne on parhautta ;)

      Poista