maanantai 15. huhtikuuta 2013

Preparing To Travel

Pakkauslistaa on tehny jo kovalla vauhdilla, mut vieläkään en ole pakannu mitään, kun en osaa päättää kumman matkalaukun otan.

Muuten kaikki matkaa varten löytyykin, mutta adepteri puuttuu vieläkin. Ne oli loppu Verkkokauppa.comista, joten huomenna suuntaan Giganttiin koittaan onneani.

Saatiin koulusta tän jakson ajaks taas iPadit, mikä osukin oikein hyvin just siks kun oon Brightonissa. Otan tän mukaan matkaan nii pääsee vähän selaileen nettiä. Kuvia en tällä kuitenkaan pysty siirtään suoraan mun kamerasta, joten saatte tyytyä puhelin kuviin ja ajastettuihin postauksiin.

Siivosin tänään kuten joka maanantai koko päivän. Sain kaiken omassakin huoneessa järjestykseen, jos aurinko huomenna vaan sallii voisin ottaa kuvat huone postausta varten!


Matkaa varten kävin viikonloppuna vaihtamassa puntia. Vaihdoin vaan satasen, kun käytän kumminkin mielummin korttia kuin käteistä. Mut käteistä on kuitenkin hyvä olla kun meidän pitää kulkeaa välillä taksillakin etc.

Päätin tyhjentää lompakosta kaiken turhan matkaa varten ja sitähän sieltä löyty!

Kerrankin jäi puhelimellekkin tilaa! Ajattelin että voi olla vähän mukavampaa matkustaa ilman, että kaikki roinat raahaa mukanaan.

4 kommenttia:

  1. Oi brighton on kyllä kiva kaupunki! En tosin ollut siellä kuin päivän, mutta esim Lontooseen verrattuna tykkäsin itse enemmän, koska kaupat ja muut oli ns. yhdessä paikassa helposti. Eli siellä on ainakin yks hyvä ostoskeskus missä kävin ja sitten muutenkin ne kaikki on lähellä toisiaan. Lontoossa taas kaikki on jotenkin erillään ja ihmisiä on ihan liikaa. Itseä ainakin kun ahdistaa sellanen ihmispaljous niin tuntu tosi ärsyttävältä.

    Lontoosta vielä sen verran, että siellä ainakin kannattaa laittaa noita rahoja yms. vähän eri paikkoihin.. itsellä varastettiin lompakko ihan kiinni olevasta repusta.. vieläkin hieman mysteeri, mutta tosiaan meni kaikki rahat, joten kannattaa olla varuillaan, sillä just se ihmispaljous tekee siitä helpon paikan taskuvarkaille!

    Mutta ihanaa matkaa sulle englanti on kaikin puolin kuitenkin aika ihana maa :--)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkeistä ja muutenkin! :) ja joo varon :D alko ihan pelottaan nyt!

      Poista
  2. Joo kannattaa mielestäni varata käteistä sillä kortin käyttämisestä ja nostoista menee joka ikinen kerta käyttömaksu n.1-3 € ja rahojen "piilotteleminen" on hyvä just ettei kaikki mee, jos jotain menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en pitäny mitään arvokasta tänäänkään Lontoossa laukussa! :)

      Poista