keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Warm Bodies And Outfit

Koulussa oli pitkä päivä kaheksasta neljään ja piristykseks päätettiin suunnata Timin kaa kaupunkiin kattoon leffaa. Piti valita The Hostin ja Warm Bodiesin väliltä ja Warm Bodies vei kyllä voiton, koska mulle oltiin jo kuukausia sitten laitettu sen traileri facessa ja ei kumpikaan maltettu oottaa enää hetkeekään et nähtäis se. Leffa oli ihan hyvä, ehkä olis voinu keskittyä vähän enemmän siihen mustaan huumoriin ja zombeihin kun rakkaustarinaan ja loppuratkasu arvattiin ihan leffan alussa, mut se ei kyllä katselukokemusta haitannut.




Nähtiin Finnkinolla vanhoja tuttujakin, mutta ei meitä viittitty enää edes moikata. Tuli siitä kyllä vähän paha fiilis ja paha fiilis lisäänty entisestään kun tuhosin mun iPhonin. Onneks löysin ebaystä kivoja erivärisiä etulaseja niin tilaan sieltä sitten huomenna. Ajattelin ehkä tilata valkosen, en tiä sitte olisko se tyhmä ku takana olis kummiski musta. Toisaalta ei se takalasi edes näy kun käytän aina kuoria. Onneks mun tee-se-itse isäni osaa sen lasin sitten vaihtaa.



OOTD 

jacket H&M shoes Converse jeans Gina Tricot shirt Seppälä scarf H&M bracelets Glitter sunglasses Warehouse

Nää housut tarvii kyllä ehdottomasti vielä lisää kavennusta! Otan reisin kohalta ainakin, nyt onneks sain jo eilen sen vyötärön kuntoon.

 Loppuiltamenikin sitte ihan mukavasti Scherlock NYC:tä katsellessa kullan kainalossa. ♥

7 kommenttia:

  1. oon niinku just alkanu jonku superdietin eilen johon ei kuulu karkit eilen ja joudun lukee ja näkee tällasta! :c <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo mielummin dietiillä missä syödään herkkuja kerran viikossa kohtuudella ja muuten terveellisesti välttäen liika hiilareita! :) Ja toimii! 10 kilon pudotus todisteena ;)

      Poista
    2. On se vaikeet ku ei oo mistä pudottaa :s

      Poista
  2. Kauniit hiukset! kiitos jos lisäät linkin tänne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Ja lisäilen huomenna jos kerkiän! :)

      Poista
  3. Sanna sulla on tosi isot tissit <3

    VastaaPoista