sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Nail Polish And Dogs Again

Heh voitin ekaa kertaa elämässäni jonkun arvonnan! Lace and Leather blogin arvonnan meinaan.




Tänään olin oikeestaan vaan kotona tekemässä rästiin jääneitä kuvankäsittely kurssin tehtäviä. Oli nekin pakko jättää tälleen viime tinkaan. Päivän asustakaan ei oo kuvaa, koska se oli höntsyt ja kylpytakki! Koirien kanssa käytiin kumminkin pitkällä kuvauslenkillä, joten ette ihan ilman kuvamateriaalia jää






Huomenna(kin) on koulussa aika chilli päivä kun leivon vaan munkkeja. En oo vieläkään tehny mitään niistä tehtävistä, mitkä sain siitä viikosta, jonka olin Brightonissa. Ehkä vielä joku päivä!!



Lakkasin Sonjan kynnet uusilla Models Ownin lakoilla ja suunnittelin ittellenikin kivat vappu kynnet. Ehkä huomenna kerkiäisin ne toteuttaakkin! Ainakin suunnittelin pukeutuvani, joten siitäkin ehkä myöhemmin lisää ;)



Nyt mennään hakeen Timin kanssa jätskiä ja aletaan kattoon leffaa

2 kommenttia:

  1. :3 ihana väriset kynnet ! paljo noi modelsownit maksaa ? t marsiw (:

    VastaaPoista
  2. Lontoosta ostin kuuden lakan setin alennuksesta 20 £, mutta veikkaisin, että Suomessa noi maksaa viiden euron pintaan. Näitä myydään ainakin Seppälöissä! :) Oon ostanu sieltä alesta näitä muutamalla eurolla ja ainakin ennen matkaa kun poikkesin Pirkkalan Seppälässä siellä oli viä ihan kivoja värejä alessa!

    VastaaPoista