maanantai 1. huhtikuuta 2013

My Nail Polishes And Other Nail Stuff

Kuvattiin Vilman kaa siis suurin osa meiän kynsijutuista, mutta jälkikäteen huomattiin että vaikka kuinka monta lakkaakin jäi puuttumaan. Muun muassa viilat ja geelit jäi puuttumaan kokonaan. Tässä kumminkin suurin osa. Teen näille erikseen varmaan vielä sivun tonne yläreunaan nimineen päivineen. Ja kuten huomattaa en omista hirveesti kalliita lakkoja ja oon näille halvemmillakin ihan hianosti pärjäillyt :)

Tavalliset lakat:
















koristelulakat







Glitter-lakat



Base ja Top Coatit




muut kynsitarvikkeet

Tää on kolmivaiheinen varpaiden kynsien lakkaussetti.

kynsilakanpoistokynä

tekokynsien irrotus aine ja kynsilakanpoistolaput

















 Lakat ja muut tarvikkeet säilytän sängyn alla matalissa monilokeroisissa Ikean säilytyslaatikoissa. Nää on tarkotettu vaatekaappeihin, nimi on SKUBB ja hintaa oli muistaakseni 7,95€ kipale.

5 kommenttia:

  1. Millä sä leikkaat noit vahapötköi mis on nää kuviot? Oon kattonu noit mut en oo koskaan saanu aikaan tilattua. Pitäs täydentää geelikynsivarastoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan fimojen leikkaamisen tarkotetulla leikkurilla :)

      Poista
  2. Sama oh my värisetti on kummalkin. Ite ostan lakat seppälästä halpoja ja hyviä ja monia värejä, kantttii kokeilla joskus wild n mild lakkoja. Ostan nykyään vaan trimdii trepandii ja niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkin ollu aikeissa ostaa, mut oon säästölinjalla ni en oo raaskinnu :D nyt on ainaki hyvä syy mennä tuhlaan :D Ja venaas laitan sun blogiin yhen linkin noista fimoista eli vahapötköistä ;)

      Poista
    2. Kiitti. Meen just ite nukkuu vaik huomen onkin vast yöl duunit.. Tilaatko mistä? :) vai käytkö tukussa? Must tuntuu et noi pysyis kynnes paremmin ku jotku 3D koristeet. Strassit on kans hyvii jos ei mene hermot... :D teen seuraavat geelikynnet sun pandamallilla! Pitää muistaa linkittää se sit sun tutorialiin :)

      Poista