perjantai 22. maaliskuuta 2013

At The Movies

OOTD


jeans Outfitters Nation top H&M cardigan H&M shoes Converse jacket H&M


Menin kouluun vasta kahteentoista, joten aamulla värjäilin hiuksia ja kävin lenkillä koirien kanssa. Lintsasin melkein koko ensimmäisen tunnin kun oli muita hommia hoidettavana ja tunteja oli muutenkin vaan kaks, joten oli kivan lyhyt päivä. Alettiin tekeen jotain Islanti juttua mantsassa nii sitä pitäis ny viikonloppuna vähän kattella valmiiks.



 Koulun jälkeen suunnattiin kaupunkiin kattoon 21 tapaa pilata. Linnea kehu sitä hirveesti ja oon halunnu jo kauan nähä sen. Ja se oli ihan mahtava! Nauroin ihan älyttömästi ja itkinkin pari kertaa. Ookoo itken suunnilleen jokaisessa leffassa, mut ajattelin nyt silti mainita.


Viikonlopulle ei oo oikein mitään muita suunnitelmia. Ajattelin, että voisin alottaa uskonnon kokeisiin lukemista, koska en oo koko jakson aikana avannu kirjaa koulussa enkä kotona. Ja oon kumminkin ens viikon töissä, joten sillon ei kauheesti lueta. En kumminkaan lue taaskaan. Aina voi suunnitella silti lukevansa! Pitäis kyllä hakee tässä joku päivä mummulta saumuria lainaan, ettei tarvis koulussa kavennella aina kaikkia vaatteita. Nytkin on korjaus/kavennus kasassa kymmenisen vaatetta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti