sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Travel Plans For London

Vähän alustavia suunnitelmia Lontoon matkaan: 
Tässä nyt siis vaan suunnitelmia miten aiotaan tää matkustuspuoli hoitaa. Muut jutut suunnitellaan lähempänä ajankohtaa.

Meno:

Lento Lontooseen lähtee tosta Tampere-Pirkkala lentokentältä, jonka lähellä me siis asutaan, että sinne matkasta ei tuu lisää kustannuksia. Jos äiti vaikka pystyis heittään. Lento on perillä Stanstedissä 14:15.


Lentokentältä hotelille on 78,2 kilometriä, joten sitä matkaa ei ihan kävellä. Jenna löysi tälläsen sivun mikä järjestää bussimatkoja.

Ihan hotellin lähelle bussi ei mee, mutta London Victoria oli lähin ja sieltä on hotellille vielä 7,4 kilometriä.

Lennon jälkeen ensimmäinen bussi menis 14:30 eli siinä olis vartti aikaa löytää bussi. Koska matkalaukkuja me ei oteta mukaan ei menis aikaa niitten hakemiseen, joten voitais ehkö hyvällä tuurilla kerittäkkin tohon aikasempaan bussiin. Mutta veikkaampa että ihan varmuuden vuoks on parempi ottaa toi 15:00 bussi. Ainakin kerkiää ettiin sen ja on aikaa tehä muutakin siinä välissä.


Tässä viä kuva lentokentästö ja bussin pysähdyspaikasta.

Bussin päätepysäkin jälkeen olis 7,4 kilometrin matka hotellille. Piccadilly linellä pääsis aika lähellä. Tosin sinne joutuis käveleen vähän matkaa eikä sekään mee ihan hotellin viereen. Taksin hinta on keskimäärin päiväsaikaan reilu 2 puntaa kilometriltä eli se tekis yhteensä noin 15 puntaa eli noin 17 euroa. Eikä se oo paha kun sen jakaa meiän neljän kesken. Ja taksilla olis varmaan vähän yksinkertasempi mennä. Ainakin pääsis perille.


Paikan päällä:

Katottiin näitä metro juttuja ja ymmärrettiin että Day Anytime on meiän juttu. Jos nyt oikein käsitin niin se toimii (toivottavasti!) koko päivän sillä zonella mihin se on otettu. Otettais luultavasti noi Zonet 1-2. En tiä otettaisko toi vaan siks yheks kokonaiseks päiväks (torstaiks) mikä siellä ollaan vai jo keskiviikkona. Sitä pitää kattella sitten lähempäni.


Lähtö:

Pois lähdettäis samalla bussilla samalta asemalta mihin tullessa jäätiinkin. Lähtö tosiaan olis jo ihan aamuyöstä, että varmasti keritään lennolle, koska sieltä ei kannata myöhästyä.


Lento on perillä Suomen aikaa kymmentä vaille yks ja toivottavasti saatais kyyti taas vaikka porukoilta kotiin.

4 kommenttia:

  1. Mietin Sanna, et kannattais varmaan ottaa metrotickets kahdeks päiväks, eli ke-to, että ei tartte keskiviikkona vaan mököttää hotellihuoneessa, vaan pääsee vaikka sinne Lontoon keskustaan. :)Si voidaan surffailla metrolla sikin sokin, kun ei päästä hotellille xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ja eiks se hotelli oo vaan 6 kilsam päässä keskutasta? :) siä on varmaa ihan kiva kävelläkki meinaa sitte!! :D kunpa ois hyvä sää :DD

      Poista
  2. Niin oli vähän epäselvää että meettekö Lontooseen vai brightoniin? :D

    VastaaPoista
  3. Mennään kaveriporukan kaa siis Lontooseen pariks päiväks elokuussa ja nyt parin viikon päästä lähen kielikurssille Brightoniin koulun kanssa :)

    VastaaPoista