perjantai 15. maaliskuuta 2013

Brighton

Toinen syy miks mun pitää säästää rahaa on viikon matka Brightoniin 17-24.4 ♥ Se on koulun ja STS:sän yhteistyössä toteutunut kielimatka, jolle lähtee mukaan meiän lukioosta about 40 ihmistä. Oon ihan innoissani, en malta oottaa et päästään lähteen.


Hintaa matkalle yhteensä tulee noin 500 € lentoineen kaikkineen. Matka sisältää Lontoon retkiä, Hop On Hop Off-kiertoajelun, 4 tuntia opetusta päivässä, kiertokävelyn Brightonissa, oppikirjan ja täyshoidon perheessä. Ja siitä saa tietysti myös kurssin.



Odotan tästä matkasta oikeesti varmaan eniten sitä, että pääsen shoppaileen. Ootan toki myös muutenkin tosi paljon tätä matkaa, koska oon aina halunnu käydä IB:ssä. Nyt pääsenkin sinne kaks kertaa tänä vuonna! Nyt on ainakin motivaatiota tehdä töitä. Tuun varmaan puhuun tästä viä ihan liikaa. Koitan hillitä itteeni ees vähän kumminkin.



Enää 33 päivää! 

6 kommenttia:

  1. Tua ekassa kuvassa näkyy toi hauska vanha laituri :D Ihmeteltiin sitä ihan sikana et mikähän se niinku oikein on :D Mulla on vaan 31 päivää. Lälläslää <3 <3

    VastaaPoista
  2. Oi, Brighton on ihana paikka. :) Tulee varmasti kivaa sulle siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! :) Ootko ite käyny siellä?

      Poista
    2. Joo, tosin vain yhtenä päivänä Lontoosta käsin, ja siitäkin päivästä on jo vuosia. :D Mut tuolla biitsillä oltiin sinä päivänä.

      Poista
    3. Oispa sillon jo lämmintä :D Ei varmaan kerkiä hirveesti lämpeneen..

      Poista