lauantai 30. maaliskuuta 2013

Outfit, Diy, Fruits And Even More Easter Stuff

OOTD 


 shoes Vagabond skirt New Yorker shirt H&M necklace Gina Tricot bracelets Nomination, Seppälä 

Ollaan tuunattu nyt pari viikko mun siskon huonetta. Oon kehitelly pari tauluu ja eilen tein kivan kynätelineen. Kynäteline pääsi jo kameran uhriks, mutta muuta en kerinny kuvaileen. Otan niistä varmaan huomenna sitten auringon valossa kuvia. Tässä kumminkin nyt se teline.

DIY KYNÄTELINE

● Pringles purkki (tai vastaava)
● juliste (tai vaikka lehden sivu)
● sakset
● liima

Leikkaa purkki sopivan korkuiseksi ja liimaa juliste siihen. Taita julisteen reunat sisään ja valmista! Voit viimeistellä vielä kiinnittämällä julisteen reunat purkin sisään teipillä. Eipä ollu kovin kummonen homma ja jokainen olis tän itekin tajunnut. Teinpä silti ohjeet.

 




Tää päivä meni oikeestaan kirjojen hankkimiseen ja Sly 4 pelaamiseen. Joo o oon oottanu monta vuotta et se julkastais ja oli heti pakko käydä se ostaan kun se tuli ja nyt ollaan siskojen kanssa koko ilta pelattu sitä. Ihan yhtä mahtava kun se oli muksuna! Ihana vaan viettää pääsiäistä kotona perheen kanssa.







Tehtiin Sonjan kanssa hedelmälautaset ennen kun alettiin pelaan. Kyllähän laneissa aina pitää ruokaa olla. Ostettiin myös Soda Stream Strawberryä, joka on mun ehdotonta lempparia! Huom ei lastenversio (Soda Stream Natural for Kids) vaan original. Ihan sairaan hyvänmakusta, tosi mansikkainen ja raikas. Lasten versio jätti suuhun kauheen talmasen tunteen ja maistu teolliselta.




 Loppuun viä sneak peek huomisen kynsilakka/-tarvike -postauksesta!


Nyt pelaan Assanssins Creed kolmosta! Adios♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti