lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lovely Day

Napakoru jäi ottamatta, koska äiti halus ehdottomasti olla mun mukana kun otan sen. Joten käydään ottaan se sitten ens viikonloppuna, että kerkeis ees vähäsen paraneen ennen kesää. 

Pitch Perfect oli ihan sairaan hyvä leffa! Jos sitä pitäis jotenkin lyhyesti selittään niin, vähän niinkun Glee mut beatbox ja parempi. Biisit oli tosi hyviä ja muutenkin juoni ei ollu liian hidas, niin ei kerinny kyllästyynkään, vaikka leffassa ei sinänsä mitään hirveesti laulukisojen lisäks tapahtunukkaan. Näyttelijäsuoritukset ainakin meni ihan nappiin.


Muutenkin oli otsi kiva päivä, käytiin syömässä ja shoppailemassa. Tosin kaupat meni kiinni ennen kun päästiin kunnolla alkuun, joten suunnataan huomenna aamusta taas Linnean kaa kaupungille. En oo mitään suuria hankintoja kumminkaan tekemässä, mut on kaikkee ihan peruskamaa mitä tartten. Ja sit ihan vaan ettiin löytiskö jotain kivoja alejuttuja. Oli ihanaa olla kaupungilla arskat ja nahkatakki päällä. Vaikka välillä oli tuullessa aikas kylmäkin se oli sen arvosta.


Löysin mun siskon iPhone 3GS:ssän kivan kuoren. Siihen ei meinaa löytää kuoria enää mistään ja olin ihan innoissani ku tää löyty hyllystä ja viä halvalla. Siä oli toisenlaisiakin glitter-kuoria, jos joku kolmosen omistaja innostu asiasta.

Europehouse
7 € 


Kynsilakkojahan ei koskaan voi olla liikaa. Ja mun mielestä nää Flormarit on oikeesti aika hyviäkin. Löysin myös Flormarilta ihanan luomiväripaletin, mutta oli vaan testeri jäljellä. Toivottavasti huomenna on parempi onni.

Vapaa Valinta
5 € / 3 kpl


Parempia kuvia en kerinny vaatteista auringon aikaan ottaan. Onneks sekin ongelma on kohta poissa.

Päivän asu:


Illalla tehtiin Timin kaa appelsiini-sprite pirtelöö! Ihan sairaan hyvän makusta, vaikka kuinka epäilinkin sitä Spritea. Kannattaa kyllä kokeilla. Tehään tästä täs toivottavasti pian versio 2.0 ja ajattelin että voisin siitä laittaa sitten reseptiä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti