keskiviikko 17. lokakuuta 2012

17/10

Äiti oli ostanu meille jouluomenaa :)


Mun kaikkien aikojen lemppari limsa on ollu Jaffan Napapiirin sankarit! Se oli ihan älyttömän hyvää, mut sitä myytiin muistaakseni vaan sillon yhtenä vuonna, kun se leffa tuli ulos. Laitoin eilen Jaffan facebook seinälle pyynnön, että se tulis takas.. Aika epätoivosta.. Mut se oli niiiiiiiiin hyvää!!

Tehtiin Timin kaa nam nam aamupalaa♥ 


Linnea tuli meille tänään kahen aikaan ja tehtiin sit meille geelikynnet. Ei se kovin vaikeeta ollu ja oon nyt ihan innostunu ja haluun päästä ostaan parempia geelejä! Kynsistä ei ny oo kuvia, voin laittaa niistä sit myöhemmin. Mut joka tapauksessa Linnealle tehtiin sellaset glitterkynnet ja mulle tälläset jännän punaset missä on pari kukkaa :) Joskus viiden aikaa Markus ja Anuki tuli meille ja tehtiin ranskalaisia. Si loppupäivä pelattiinki Wii Partya! Harmi vaan kun oli vaa kolme ohjainta :(

Tilanne kuvaa Wii Partyn pelaamisesta :P


Wii Party on ehkä paras ♥ 


Sit Linnea kiharsi mun hiukset tänään tosi kivasti :)
Nyt tiedän kenelle soittaa, kun tarvin hiukset jotenki kivasti johki ;P

Timi tuli meillä kympin aikaa ja katottiin si BB ku noi muut lähti jo kotia kohti :) Nyt ois tarkotus tehä ehkä jotain iltapalan tapasta ja kattoo joku Pirates of the Caribbean! :) Si nukkuu ja huomenna aamupäivällä kohti Himosta.

Aivan ja en oo ny kahteen päivään tehny tota haastetta, mutta jatkan sitä myöhemmin si, ku nyt on ollu vähän muutakin puhaa :)

1 kommentti:

  1. Upee toi viimenen kuva! Sulla on ihanat silmät ja hiukset:---))

    karoliinannn.blogspot.fi

    VastaaPoista