maanantai 22. lokakuuta 2012

22/10

Tänään katottiin Timin kaa Godzilla,
joka oli sinänsä ihan okei,
en kyllä toista kertaa kuitenka lähtis kattoon.
File:Godzilla (1998 Movie Poster).jpg


Tänään en oikeestaan tehny mitään muuta, koulun jälkeen vein koirat ulos ja sit mentiin Timin kaa sen isälle kattoon Alcatraz ja toi Godzilla. Nukahdin siinä Alcatrazin ja Godzillan kattomisen välissä ja Timi herätti mut tosi inhasti! Se alko kutittaan mua silleen vaan ihan vähäsen ja sit katteli kun mä unissani olin yksinäni kihertäny siinä.. Tosi inhottavaa, en tykkää yhtää ku joku tekee jotain kiusaa ku toine nukkuu ja sit kattelee siinä vieressä.. Mut oli kyl tosi kiva ottaa päikkärit pitkästä aikaa. Jaksoin illalla sit tarmokkaasti viä imuroida huoneeni.

Sit käytiin myös palauttaan hurja määrä pulloja:
 Sain myös ihan hurjasti rahaa :P

En jaksanu kattoo tänään BB:tä ollenkaa, vähän on menny into siihen. Tällä kaudella siä talossa on ehdottomasti huonoin yhteishenki ja tosi epäviihdyttävät asukkaat. Suurinta osaa niitten asukkaiden jutuista on suorastaan ällöttävä katsella ja siä puhutaan vaan ja ainoastaan pahaa, seläntakana. Vihaan muutenkin seläntakana puhumista, ni en millää jaksais kattella. Ja nyt kun mun molemmat suosikit Katarina ja Johanna on molemmat tippunu, en tiä jaksanko enää kattoo sitä. Ja nyt kun muistu mieleen, se Johannan ja sen koirien tapaaminen oli tosi ihana, aloin melkein itkeen ku katoin sitä sunnuntaina.

Nyt on taas se aika vuodesta ku kaikki alkaa valittaan siitä samasta asiasta mistä aina. Kylmästä. Mä just rakastan lämpösiä takkeja, villasukkia, kaulahuiveja, villapaitoja ja tumppuja. Ja kuumaa kaakaota, sitä on ihana juoda kun tulee kotiin lämpöseen. Oli aamulla kouluun mennessä ihana huomata, että talvi on jo tulossa, ku maa oli huurteen peitossa. Pyöränlukon jäätyminen ja sen takia myöhästyminen taas ei ollut niin mukava yllätys. Ja joo myönnän, kyllä mäkin sanon ääneen, jos mulla on kylmä. Jos vaikka jossain luokkahuoneessa on ihan jäätävää. Mut en jaksa taaaas sitä ainaista valittamista mikä kohta alkaa. Syksy on just ihana aika. Puut on tosi kivan värisiä ja ilma on raikas. Vähän, edes vähän jotain positiivisuutta peliin ihmiset! Miten jotkut aikoo selvitä talven yli, jos jo nyt on liian kylmä ulkona olemiseen? Kerrospukeutuminen on päivän sana.

Villantäytteistä ihanan kylmää syksyä vaan kaikille ;)
www.bulbbi.com

Öitää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti