sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

DIY: Gel Toenails

Ohjeet varpaiden geelikynsien tekoon aloittelijoille

Tehtiin pari viikkoa sitten Vilman kanssa geelikynnet ja toistaseks on ainakin ihan loistavassa kunnossa! Kerrankin sain kynnet onnistumaan. Tässä kuitenkin erittäin helpot ohjeet muille amatööreille siellä. Mun on joskus aikoinani geelien tekoa aloitellessa ollu tosi vaikee ymmärtää netistä löytyviä ohjeita kun osaavat ihmiset pitää itsestään selvänä asioita, jotka on osaamattomille ihan tuntemattomia. Kaikki näissä kuvissa olevat tuotteet on tilattu Cesars Shopista ja jos joku tarvii jotain apua, niin kommentia vaan kehiin!

#1 Pese ja kuivaa jalat huolellisesti
#2 Työntele kynsinauhat pois kynneltä tai käytä kynsinauhanpoistoainetta tarvittaessa
#3 Riko kynnen pinta kynsiviilalla, mieluiten tietysti bufferilla, joka siis on tuossa kuvassa näkyvä valkoinen suorakaiteen muotoinen
#4 Pyyhi kynnen pinnalta kynsipölyt Cleanserillä ja jollain nukkaamattomalla vanulla
#5  Seuraavaksi käytä Primeria, joka toimii ikäänkuin liimapintana
Itselläni on tällänen kaks osanen Primeri ja kaiken järjen mukaan laitan eka tota ykköstä ja sen jälkeen kakkosta kynnelle ja annan molempien kerrosten kuivua.
6# Tän jälkeen käytän Base Coat geeliä ja annan olla uunissa kolmeminuttia
7# Seuraavaksi laitan muutaman kerroksen Millenium geeliä (vaalean punainen purkki). Jokaisen kerroksen annan olla uunissa kolme minuuttia ja muistakaa että tahmeaa kerrosta ei saa pyyhkiä geelin lisäämisen välissä! Laitan geeliä yleensä vain muutaman kerroksen, joskus enemmänkin jos en saa pinnasta tasaista.
#9 Sitten kun millenium geeliä on haluamani määrä, pyyhin kynsistä tahmean kerroksen alussa käyttämälläni Cleanserilla ja nukkaamattomalla vanulla ja bufferoin geelin pinnan. Tämän jälkeen lisään haluamani väristä kynsilakkaa ja haluamani koristeet kynsiliiman avulla. Tällä kertaa laitoin vain kaksi kerrosta kynsilakkaa. Kynsiliimaa käytettäessä on muistettava käyttää sitä ihan vähän siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi.
#10 Kynsilakan päälle laitan vielä kerroksen Millenium geeliä ja lopuksi kerroksen Top Coat geeliä
Kopion joskus netistä eri sivuilta paljon erilaisia ohjeita ja yhdistin niitä ja muokkasin kivan ulkoasun ja tulostin ohjeet. Ostin niille kivan vaaleanpunaisen kansion, josta ohjeita on helppo selata. Ohjeita en tässä kuitenkaan voi julkaista kun ne eivät oma kirjoittamiani ole.
Tässä vielä kuva valmiista kynsistä. Ihan kivat ja siistit jotka sopii kuitenkin kaikkeen ja ei neutraalin värin ansiosta myöskään kyllästä niin nopeasti.

10 kommenttia:

  1. Teen omiin varpaankynsiin kyl silleen järkevästi: lakkaan ekaksi jonkun hienon kuvion normilakoilla ja laitan vaan viimeistelygeeliä yhen kerroksen ja pysyy ihan hyvin pari kuukautta varpaissa ne lakat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas teen sormienkynsiin noin! Varpaisiin haluun vähän vahvistusta ja paksuutta etten tohelona potki kynsiäni murskaks joka paikkaan, joka on tullut enemmänkin tavaks kun poikkeukseks! :)

      Poista
  2. Arvostelua:

    no kuvat on mun makuun liian suuret, niitä on ärsyttävä selata. Banner on vähän tönkkö. Teksti on mun mielestä sujuvaa ja helppolukuista. Sivupalkissa hieman liikaa kaikkea.

    http://myrulesare.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun ite aloin kattoon noita kuvia, niitä muuten on oikeesti tosi ärsyttävä selata! mulle oli ennen leveytenä 640 ja taidan vaihtaa sen takas siihen tästä 900. Mut kiitos kumminkin arvostelusta vaikka vähän murskasitkin kuvitelmat että mulla on kiva ulkoasu! ::D nimin tästä uutta banneria suunnittelemaan!

      Poista
  3. Tosi hyvä ohje :-) sulla on muuten ihanat hiukset + oot kaunis!

    cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. tosi kiva postaus! vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! :) Mun mielestä on tosi kiva tehä tutoriaaleja ja diy-postauksia, joten näitä luvassa varmasti lisää! ;) ja kiitos paljon! ❤

      Poista
  5. Tosi hyvä postaus, vois joskus itsekin kokeilla kun on noin selkeät ohjeet! Mutta tosiaan, noita käytettyjä tuotteita on hankala katsoa, kun kuvat on noin isoja, että ei näy kerralla koko kuva ruudulla :(

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos! :) Ja joo vaihdoin jo kuvien koon pienemmäksi :D Huomasin vasta nyt kun sanottiin että ne oli ärsyttävän suuria! :D

    VastaaPoista