sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pretty Little Liars, Party And Shopping

Toi otsikko kuulostaa niin unelmalta. Oispa kaikki mun viikot tälläsiä! On ollu ihan mahtavat pari viime päivää ja ens viikostakin pitäis tulla ihan mukava! Säät ei tosin oo ollu ihan sellasia mitä olisi toivonu. Juhannukseksikaan ei oo mitään kovin hehkeetä säätä luvattu. Ainakaan enää sillon ei pitäis sataa, että jotain positiivista siinäkin on. On tässä säässä hyviäkin puolia, saa ainakin pukeutua kunnolla kun ei tarvi aina vetää päälle perus shortsit+toppi -yhdistelmää kuumuuden takia.

Oon ihan koukussa Pretty Little Liars -sarjaan! En oo päässy tosin vieläkään eka tuotantokauden loppuun, mutta pidän itteeni jo kovan luokan fanina. Töissäkin tekis mieli tauolla laittaa Netflixistä jakso pyöriin. Pidettiin Sonjan kanssa torstaina "leffailta" eli sarjailta ja katteltiin puolikolmeen asti PLL:lää. 
Perjantaina olikin töitten jälkeen luvassa Marikan synttäripippalot. Oli kyllä tosi hauskaa, vaikka pääsinkin saapumaan paikalle vasta kymmeneltä, suoraan töistä. Aluks harmittelin, että kaikki on jo varmaan ohi, kun vihdoin pääsen itse paikan päälle. Onneks niin ei käyny ja porukkaa saapu viä munkin jälkeen vaikka millä mitalla. Itse pippaloista ei tullut kuvia napsittua kuin puhelimella ja jätän sen materiaalin ihan suosiolla julkaisematta. Oli kaiken kaikkiaan tosi hauska ilta vai pitäisikö sanoa yö, koska kotiin pääseminen venyi melkein neljään asti. Odotan jo innolla juhannusta, kun päästään pitään hauskaa meiän omalla porukalla!

Tässä asussa edustin itteeni Marikan synttäreillä. Ei mikään kovin kummonen, mutta töitten jälkeen en oiskaa mitään juhlahepeneitä jaksanut käydä vaihtamassa päälleni.
jeans Gina Tricot jacket H&M sweater Bershka shoes Converse

Tänään kävin äitin kanssa kaupoilla ettimässä sille vähän kesävaatteita. Löydettiinkin sille tosi paljon Ginasta kaikkee kivaa ja samalla tarttu matkaan yllätysyllätys itsellekkin vähän kaikkea.

Kolme ylimmäistä toppia on Ginasta ja ne on oikeestaan äitin, mutta aattelin niitten löytyvän mun päältä vähintään yhtä usein kun äitinkin, joten otin niistäkin kuvat. Harmi vaan kun äiti on mua sen verran pitempi, että sen housut ei mulle oikein sovi!
Sitten näitä mun omia ostoksiani:
Bandeau Gina Tricot 5,95€/kpl
leather slim belt Vila 9,95€ 4,00€
and of course tons of cute underwear -50%
Blazer Vila 39,95€ 19,00€

Vilasta löysin elämäni suurimman rakkauden, joka ei todellakaan sovi mun hiusten väriin, mutta sen täydellisen istuvuuden, ihanan värin ja puoleen alennetun hinnan takia ostin sen silti! En saanut sitä oikeuteensa henkarikuvissa, joten esittelen sen vasta huomenna päivänasun yhteydessä. Mustankin värisenä tää olis ihan kiva kotiuttaa jossain välissä. 

6 kommenttia: