sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Do It Yourself: Dip Dyed Hair

Elän elämääni mun pikkusiskon ihanian hiusten kautta. Laitoin sille viime torstaina viestin kouluun, että laitetaanko sulle perjantaina dipit ja se sano että ehkä. Kävin ostaan värin ja siinä sitä sitten mentiin!

Värinä toim L'Orealin Wild Ombresin vaalein sävy.

Mukana tuli normi värin ja hoitoaineen/shampoon lisäksi harja millä väriä pystyi kätevästi levittämään.

Ei tehty ihan ohjeen mukaan ja jaettu hiuksia kahteen osioon ja niin edespäin, vaan harjattiin kaikki hiukset taaske ja sisko sai taittaa niskaansa taaksepäin koko värjäys prosessin ajan, että pystyin kattoon hyvin kokonaisuutta. Laitoin väriä mahdollisimman epätasaisesti ja tein muutamia raitoja aika korkeallekkin. Eniten väriä laitoin tietysti heti latvoihin, että se kerkesi vaikuttamaan siellä kauiten.




Värjätessä käytetään aina meiän värjäysmekkoa, joten oli helppo levittää väriä kun ei taqrvinnut varoo sotkemista. Haaveilen salaa söpöstä viitasta mitä kampaamoissa käytetään. Värin levittämisen jälkeen rullattiin hiusten päälle elmukelmua ja annettiin vaikuttaa 35 minuutin ajan. Tässä vaiheessa lähin ite töihin jännittään miltä lopputulos tuleejaan näyttämään!


Before



After




Niistä tuli mun mielestä ihan mahtavat, vaikka itse sanonkin. Oon niin kateellinen mun siskolle. Mut nää kyllä sopii sille muutenkin tosi hyvin.


Tässä viä hiukset kiharrettuna. Aika hyvä mun ensimmäiseks kiharrus kerraks, jos saan itteäni vielä kehua. Aivan täydelliset 

9 kommenttia:

  1. Noi hiukset on kyllä hienot!! Tosi usein näkee epäonnistuneita dippauksia kun väri on jotenkin epätasainen tai sitten hiuksissa menee semmone selkeä raja värien välillä mutta nää on kyllä onnistuneet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä! :) vähän himottais tehä ittelleni kans, mut ei oo oikein hiuksia.. kiitos! :)

      Poista
  2. Vau, mitkä hiukset! Kiharrettuina aivan upeat :-) Itseänikin on jo pitkään houkutellut tommoiset, mutten ole vain uskaltanut epätasaisuuden tuloksen pelossa... mutta nää on kyllä tosi ihanat! ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! :) Sulle kyllä sopis varmaan tosi hyvin! :) en kyllä suosittele ite värjään vaan kaveri tai kampaaja kehiin, jos päätät dipit ottaa!

      Poista
    2. Voi kiitos :-) ♥ Millä muuten teit noi kiharat ja miten?

      Poista
    3. Ihan vaan kiharrinraudalla :) Mulla on sellanen tosi ohut ja siinäkin käytin ohuempaa päätyä, pyöritin hiukset ylöspäin siihen päätyyn ja tein tosi pienissä osioissa ja sit tavallaan "yhdistin" niitä isommiks kiharoiks! :D

      Poista
  3. Kuulehan kamuseni! Värjäisiksää mun fledan tälleen sillon perjantaina kun tuun? ♥

    VastaaPoista