keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Grill Food And Salads

Kesäiset grillitikut

Laitettiin grillitikkuihin kesäkurpitsaa, kanaa, kirsikkatomaatteja, sipulia, punasipulia ja punaista ja keltaista paprikaa. Ite en hirveesti tykkää paprikasta enkä kesäkurpitsasta joten nypin ne pois. Nää pääsi kyllä vähän palaan, mutta niistä tuli silti hyviä!





Testattiin Atrian uututta Buffalo Grillisiipiä. Me ainakin tykättiin, joten suosittelen! Näitä esikypsennettiin ensin uunissa puolisen tuntia ja lopuks grillaattin viä pinta rapeaks. Ainakin grillissä tuli tosi hyviä, en sitten tiedä millasia pelkässä uunissa taikka rasvakeittimessä tulis.




Avokadosalaatti

● kurkkua
● tomaattia
● Frisée-salaattia
● keltaista parikaa
● avokadoa
● sipulia
● punasipulia
● suolaa ja pippuria

+ Memmas Knossos extra neitsyt oliiviöljyä




Jos ei oo rahalle muuta käyttöä niin voi ostaa superkalliita suomalaisia uusia perunoita! Ihan sairaan hyviä. Syödään niitä aina Arlan Merisuolavoin kanssa. Voisin elää pelkillä uusilla perunoilla ja merissuolavoilla. Harmi vaan, että molemmalla on kausi tuotteita ja niitä saa vaan kesäsin.





Kasvisnyytit

Kaikkia uusia perunoita ei tullu syötyä, joten keksittiin niille muuta tekemistä. Laitettiin ne kasvisnyyttien pohjalle. Näitä on tosi helppo ja nopea tehdä, otetaan vaan folio ja laitetaan se täyteen mieleisiä kasviksia ja perunaa ja sitten vaan grilliin! Päällä laitettiin omatekemää valkosipulivoita tuomaan makua.

● uusia perunoita
● porkkanaa
● sipulia
● paprikaa
● valkosipulia
● tomaattia
● valkosipulivoi



Raikas fetasalaatti

● tomaattia
● Frisée-salaattia
● kurkkua
● sipulia
● fetaa
● sormisuolaa




Näitä ei keritty viä kokeileen, mutta ostettiin Lidlistä suklaafondue ja grillivaahtokarkkeja. Oli vaan pakko ottaa näistäkin kuva kun näyttää niin hyviltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti