sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

School´s Out

Hämäävästä otsikosta huolimatta mulla ei tietenkään koulu mihkään loppunut tai loma edes alkanut. Koulua on vielä ah niin ihanat kaksi vuotta jäljellä ja töitä koko loma. Onneks! En todellakaan tiedä viä varmaks mitä haluan isona tehdä.

Lukio kuitenkin loppu Jennalta ja Artulta, joten lauantai vietettiinkin sitä juhliessa. Alotettiin Artun yo-juhlista  ja sen jälkeen siirryttiin Jennalle. Illalla oli aikaa sit juhlistaa mun omaa "koulujen loppua" hyvässä ilmassa ja parhaassa seurassa, tietysti Roosan kanssa, Rosendahlissa.

Kuvailtiin siskojen kanssa meidän asut:


dress Bershka bracelet H&M shoes Vagabond necklace Gina Tricot

dress Seppälä bolero Vero Moda necklace Gina Tricot shoes Converse

bracelet H&M shoes Vagabond dress Vero Moda necklace Gina Tricot

Yläasteen juhla oli tosiaan aikasemmin kun lukion, joten kerittiin hyvin vaihtaan Vilman kanssa vähän asusteita. On niin kätevää kun ollaan mun kahden siskon kanssa samanmittasia kaikki ja meillä on kaikilla samankokonen jalka. Sehän tietää kolme kertaa enemmän vaatteita ja kenkiä!

kulta

Paula ja Essi

Onnea vielä kerran mun rakkaille ylioppilaille!

Jenna ja Arttu

Maailman ihanin Jenna



Marika ja Akukin oli tietysti mukana!



Askarreltiin Timin kanssa Artulle ja Jennalla söpöimmät kortit ikinä. Tulostettiin facebookista niitten kuva ysienillasta ja tuunattiin sitä lakeilla. Arttu ja Jenna on ehkä söpöin pari koskaan

2 kommenttia: